Кіоск самообслуговування Sam4sSelf-Ordering kiosk SK-161 15”

Вбудована пам`ять
64GB SSD
Вбудований принтер чеків
80 мм, з автообрізкою
Габарити (Д / Ш / В), мм
364 x 232 x 530 мм
Дисплей
IPS
Діагональ дисплею
15 дюймів
Кількість роз`ємів Ethernet
1 шт
Кількість роз`ємів RS232
5 шт
Кількість роз`ємів USB
8 шт
Оперативна пам`ять
4 ГБ DDR3
Процесор
Intel Celeron J1900
Підтримка операційних систем
Linux, Windows
Роздільна здатність дисплею
1024х768 ( HD )

Нова модель Self-Ordering kiosk 15″ виробництва компанії Sam4s представляє собою універсальний кіоск самообслуговування для вирішення безлічі завдань, таких як реєстрація клієнтів, створення електронної черги, надання різної інформації, оформлення замовлень, оплата послуг і товарів (за умови додаткової комплектації банківським терміналом і фіскальним принтером), електронне меню і багато іншого.

Кіоск самообслуговування оснащений 15-ти дюймовим сенсорним мультитач дисплеєм з функцією ємнісного торкання і роздільною здатністю 1024 * 768. Висока продуктивність забезпечується процесором Intel Celeron J1900 і внутрішньою пам’яттю 64GB SSD / 4GB DDR3. Self-Ordering kiosk 15″ працює на основі ОС Windows 10.

Друк чеків і квитанцій відбувається за допомогою вбудованого високопродуктивного чекового принтера Gcube, який здійснює друк шириною до 76 мм зі швидкістю 250 мм / сек.

Також можлива додаткова комплектація вбудованим 2D штрих код сканером, модулем Wi-Fi (з антеною), NFC модулем (з антеною) і зовнішнім кронштейном EFT для платіжного терміналу.

Для інтеграції кіоску в локальну мережу підприємства і підключення різної периферії використовуються різні типи інтерфейсів Serial, USB, LAN.

Компактний Self-Ordering kiosk 15″ має стильний ергономічний дизайн і може бути встановлений на спеціальному стенді, який входить до комплекту, або ж безпосередньо на стіні.

Переваги кіоску самообслуговування Self-Ordering kiosk 15 “:

– широкий функціонал;

– яскравий сенсорний мультитач дисплей 15″;

– комплектація високопродуктивним чековим принтером Gcube Sam4s;

– широкий набір дротяних (5 портів (Default: 1 x RJ45 / Option: 4 x connector)), USB (8 портів (Default: 4 x USB A-type / Option: 4 x connector), LAN (IEEE 802.3 10/100 / 1000 ethernet)) і бездротових інтерфейсів (Wi-Fi, NFC (опція));

– компактний розмір і стильний дизайн;

– високий рівень надійності;

– вигідна вартість в порівнянні з аналогічними моделями інших виробників.

Обирайте також
Повʼязані товари
Автоматизуємо
ваш бізнес

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації контенту та покращення роботи сайту.