Кіоск самообслуговування Sam4s Self-Ordering kiosk 21″

Вбудована пам`ять
64GB SSD
Вбудований принтер чеків
80 мм, з автообрізкою
Габарити (Д / Ш / В), мм
364 x 232 x 776 мм
Дисплей
IPS
Діагональ дисплею
21,5 дюйми
Кількість роз`ємів Ethernet
1 шт
Кількість роз`ємів RS232
5 шт
Кількість роз`ємів USB
8 шт
Оперативна пам`ять
4 ГБ DDR3
Процесор
Intel Celeron J1900
Підтримка операційних систем
Linux, Windows
Роздільна здатність дисплею
1920x1080 ( Full HD)

Self-Ordering kiosk 21″– нова модель кіоску самообслуговування від компанії Sam4s, призначена для вирішення широкого спектра завдань у сфері обслуговування клієнтів. Цей пристрій може бути використано для формування електронних черг, обліку оплат клієнтів, в якості електронного меню, для надання різної інформації відвідувачам, в тому числі акційних і рекламних пропозицій, а також як кіоск самообслуговування для оплати послуг і товарів (в разі додаткової комплектації фіскальним принтером і банківським терміналом).

Кіоск має компактні розміри і може бути встановлений на будь-який вертикальної поверхні або на спеціальному стенді, який купується окремо.

Висока продуктивність пристрою забезпечується потужним процесором Intel Celeron J1900, має обсяг пам’яті 64GB SSD / 4GB DDR3 (з можливістю збільшення пам’яті SSD до 128 GB) і функціонує на основі ОС Windows10. Для здійснення друку чеків в модель Self-Ordering kiosk 21″вбудований високопродуктивний і надійний принтер Gcube з вбудованим автообрізчиком, який здійснює друк чеків зі швидкістю 250 мм / сек на чековій стрічці шириною 80 мм або 58 мм.

Яскравий сенсорний FHD мультитач дисплей з функцією ємнісного торкання має діагональ 21 дюйм і характеризується швидким відгуком на дотик не тільки рукою, але і будь-яким твердим негострим предметом (наприклад, пластиковою карткою).

Для підключення різної периферії і з’єднання з локальною ІТ системою підприємства передбачений дуже широкий набір інтерфейсів: (5 портів (Default: 1 x RJ45 / Option: 4 x connector)), USB (8 портів (Default: 4 x USB A-type / Option : 4 x connector), LAN (IEEE 802.3 10/100/1000 ethernet).

Додатково є можливість придбання Self-Ordering kiosk 21″ з вбудованими штрих-код сканером (1D і 2D штрих коди), Wi-Fi модулем з антеною, NFC модулем з антеною і зовнішнім кронштейном EFT для платіжного терміналу.

Переваги кіоску самообслуговування Self-Ordering kiosk 21 “Sam4s:

– широка сфера застосування пристрою;

– яскравий сенсорний мультитач дисплей 21″;

– комплектація високопродуктивним чекових принтером Gcube Sam4s;

– широкий набір дротяних і бездротових інтерфейсів (опція);

– компактний розмір і стильний дизайн;

– високий рівень надійності;

– вигідна вартість в порівнянні з аналогічними моделями інших виробників.

Обирайте також
Повʼязані товари
Автоматизуємо
ваш бізнес

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації контенту та покращення роботи сайту.