Святкування Дня Кібернетика 2024

Публікації
21.10.2024
17 жовтня компанія “Медіа Сервіс” з гордістю підтримала Кафедру “Економічна кібернетика ЛНУ імені Івана Франка“, виступивши спонсором Святкового вечора до Дня Кібернетика.
Захід об’єднав студентів, викладачів та гостей університету, створивши чудову атмосферу для спілкування, змагань і святкування. Студенти розділилися на команди та змагалися між собою в різноманітних інтелектуальних та творчих конкурсах, демонструючи свою майстерність і винахідливість.
Найбільш захоплюючою частиною вечора стало оголошення переможців, яких “Медіа Сервіс” нагородила подарунками, а головним призом були сертифікати на безкоштовну участь у будь-яких обраних курсах від Спілки Автоматизаторів Бізнесу. Ця нагорода стане чудовим шансом для подальшого професійного розвитку та опанування нових навичок.
Нашій компанії особливо приємно бачити, як випускники кафедри економічної кібернетики приєднуються до команди “Медіа Сервіс” та роблять свій внесок у реалізацію проєктів. Ми раді вітати їх у нашій дружній команді й підтримувати у професійному зростанні. Сподіваємось, що такі заходи ще більше надихатимуть студентів досягати нових вершин у сфері кібернетики та автоматизації бізнесу.
Чекаємо на молодих та амбіційних у нашій команді!
Content Image Content Image Content Image
Автоматизуємо
ваш бізнес

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації контенту та покращення роботи сайту.