назад до новин
Контроль роботи персоналу та облік закладів харчування: підсумки семінару
20 травня 2014
23 квітня з успіхом пройшов перший семінар із низки запланованих компанією «Медіа Сервіс», призначених для керівників закладів харчування усіх концепцій та розмірів.
Як свідчить назва заходу - «Контроль роботи персоналу та облік закладів харчування» - семінар був присвячений проблемам обліку, що виникають у ресторанах, барах, кафе та інших закладах громадського харчування в наслідок роботи недобросовісного персоналу.
Під час презентації програмного продукту "РестАрт" було докладно розглянуто, яким чином можна уникнути махінацій з продуктами, напоями та готівковими коштами з боку працівників.
- Управління меню (різні види меню сніданок/обід/вечеря/бар, різні ціни у різний час доби, можливість працювати по залах та столах та багато іншого)
- Автоматизація систем лояльності (керування знижками, картки клієнтів, акції тощо)
- Підключення торгівельного обладнання (ваги, термопринтери, фіскальні реєстратори і т.д.)
- Звіти (по стравах, офіціанта, столах, залах, відмінених чеках та позиціях, касах, змінах та інших, які надає програмне забезпечення «РестАрт»)
Запрошуємо керівників закладів харчування відвідати наступний семінар щодо автоматизації обліку на підприємствах громадського харчування у п’ятницю 27 червня.
За детальною інформацією щодо проведення наступного семінару слідкуйте на нашому сайті або ж телефонуйте: (032) 240-00-36